ابلاغ شیوه نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس برنامه رژیم غذایی باید زیر نظر پزشک متخصص تغذیه انجام شود صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی سردرد‌های ناگهانی شب نیاز به بررسی پزشکی دارد گرمای شدید در کشور تا چه زمانی تداوم دارد؟ صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آن‌ها دریافت ارز اربعین و خروج از مرز‌ها بدون ثبت‌نام در سامانه سماح ممکن نیست کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم بازی جرئت‌و‌حقیقت از دندان‌ساز یک زورگیر حرفه‌ای ساخت دستگیری جمشید ژاپنی، سرکرده باند لاشخورها بریدن گلوی زن در حمام خانه‌اش و فاش شدن رابطه پنهانی آتش‌سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) قتل درپی درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳) جنایت‌های تکان دهنده مرد قصاب در مشهد خودکشی پس از شلیک خونین به همسر در خیابان‌ حریق منزل مسکونی در بلوار توس مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده
سرخط خبرها

امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا

  • کد خبر: ۸۴۱۴۲
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا
اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

مترجم:عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ ویرجینیا وولف، نویسنده شهیر انگلیسی در قرن بیستم میلادی، می‌گوید: «کسی که به اندازه کافی غذا نخوره باشد، نمی‌تواند خوب فکر کند، استراحت کند یا حتی عاشق شود!» اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند. هم‌اکنون از هر ۸ نفر، دست‌کم یک نفر از گرسنگی مزمن رنج می‌برد.

امروز در جهان از هر ۹ نفر، یک نفر دچار سوءتغذیه است.

در هر روز جمعیت جهان ۱۸۰ هزار نفر افزایش می‌یابد، اما اراضی مناسب برای کشاورزی محدود هستند.
۳- ۳۰ درصد از محصولات غذایی تولیدی از بین می‌روند.

از سال ۱۹۷۹ میلادی روز جهانی غذا از سوی نهاد غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در ۱۶ اکتبر در بیش از ۱۵۰ کشور برگزار می‌شود. در حالی که یک‌سوم غذای تولیدی در جهان در زنجیره تأمین تا توزیع آن از دست می‌رود، شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۱ «فعالیت‌های ما آینده ما را می‌سازند» انتخاب شده است. نهاد فائوی سازمان ملل متحد بر این باور است که با بهینه‌سازی تولید غذا، تعذیه بهتری انجام می‌گیرد و با حفظ محیط زیست، زندگی بهتری خواهیم داشت. غذایی که برای تغذیه انتخاب می‌کنیم و شیوه مصرف آن نه‌تن‌ها بر انسان‌ها که بر کره زمین نیز اثرگذار است. در جهانی که رقابت برای تأمین غذای کافی و مناسب بالا گرفته است، کشور‌ها باید به مسئله امنیت غذایی جهانی بیشتر بیندیشند.

۷۰ درصد

برای تأمین امنیت غذایی تا سال ۲۰۵۰، تولیدات جهانی باید تا ۷۰ درصد افزایش یابد.
به عبارت دیگر:
محصول سویا تا %۵۱ افزایش یابد
محصول گندم %۶۰ افزایش یابد
محصول نیشکر %۸۷ افزایش یابد
محصول ذرت %۷۱ افزایش یابد

تأمین نیاز‌های غذایی نیازمند بهینه‌سازی کشت محصولات زراعی است.

منبع: http://www.fao.org

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->